Лудогорец победи Рома с 2:1 в първия мач от груповата

...
Лудогорец победи Рома с 2:1 в първия мач от груповата
Коментари Харесай

Нонато отбеляза победното попадение за Лудогорец в дебюта си срещу РомаЛудогорец Рома

Лудогорец победи Рома с 2:1 в първия мач от груповата фаза на Лига Европа. Каули откри резултата, само че Елдор Шомуродов изравни. Нонато означи победното попадение в първия си мач за отбора.

Срещата бе проследена от единия от притежателите на Лудогорец Георги Домусчиев и техническия шеф на разградчани Козмин Моци.

Статистиката сочи, че последният случай, в който Андреа Белоти и Пауло Дибала са почнали дружно мач, е бил на 6 декември 2014 година, когато аржентинецът се разписва в равенството сред Торино и Палермо.

Домакините имаха добра опция да открият резултата още в 3-ата минута. Кирил Десподов се озова очи в очи с противниковия пазач Миле Свилар, само че вместо да стреля, той потърси Бърнард Текпетей, въпреки и безрезултатно.

Лоренцо Пелегрини стреля рисково за гостите, само че Серджио Падт мазета в корнер. Джанлука Манчини стреля с глава в лявата греда от последвалия ъглов удар.

След паузата домакините упражниха напън, който се отплати с гол. Пробив на Каули през центъра приключи с удар по земя в близкия ъгъл.

В търсене на изравнително попадение " римските вълци " стреляха по противниковата врата, само че Оливие Вердон и Антон Недялков се регистрираха с основни намеси и чистеха току пред голлинията.

В 86-ата минута гостите реализираха своята цел. Резервата Елдор Шомуродов засече с глава центриране отдясно на Лоренцо Пелегрини за 1:1.

Българският първенец съумя да отговори на протичащото се по най-хубавия метод. Новото попълнение на " орлите " Нонато стреля към далечния ъгъл от вътрешността на наказателното поле, с цел да оформи крайния резултат.

В другия дуел от групата Бетис победи ХИК с 2:0.

Лудогорец заема втората позиция в групата с задатък от три точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР