Лудогорец победи Берое с 1:0 в среща от 15-ия кръг

...
Лудогорец победи Берое с 1:0 в среща от 15-ия кръг
Коментари Харесай

"Берое" изпоти "Лудогорец", но шампионите победиха

" Лудогорец " победи " Берое " с 1:0 в среща от 15-ия кръг на Първо професионална лига. Единствения гол в мача означи Джоди Лукоки през второто полувреме.

Мачът стартира с опция за гостите от Стара Загора да открият резултата. Защитниците на първенците не се схванаха в личното си наказателно поле, топката попадна в Меска, само че той стреля настрана от вратата. " Лудогорец " отговори с шутове на Горалски и Марселиньо, само че и те не попаднаха в задачата.

В 20-ата минута страничният осъждам спря със сигнал за засада офанзива на " Берое ". Положението обаче бе противоречиво и провокира неодобрение у гостите. Козмин Моци пък предяви искания да бъде показан жълт картон на Борислав Цонев, който, макар сигнала, прати топката във вратата, само че без това да се отрази на резултата.

До края на полувремето Цонев стреля към Ренан, само че топката излезе в навън, а Кешеру тества рефлексите на вратаря Перниш.

Снимка: Lap.bg

Следващият прецизен удар по посока на вратата също бе на сметката на " Лудогорец ". Лукоки стреля в 55-ата минута, само че Периш улови. Вратарят на " Берое " сподели качества и в 71-ата минута, когато Кампаняро тества рефлексите му.

Домакините все осъществиха гол 10 минути по-късно. След центриране на Натанаел отляво, Лукоки остана непокрит в наказателното поле и с глава прати топката в мрежата на съперника за 1:0.

Така " Лудогорец " реализира 12-а победа в Първа професионална лига и остана на върха с 3 точки преднина пред втория ЦСКА. " Берое " пък е на 4-о място с 27 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР