Лудогорец пак пише история! Браво, момчета, това е моят отбор,

...
Лудогорец пак пише история! Браво, момчета, това е моят отбор,
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: "Лудогорец" пак пише история

" Лудогорец " отново написа история! Браво, момчета, това е моят тим ", това написа притежателят на българския първенец Кирил Домусчиев след успеха с 3:0 над " Ференцварош " в Лига Европа. Тимът от Разград пречупи унгарския отличник в Будапеща и поведе еднолично в групата си в Лига Европа.

Собственикът на осемкратните първенци към този момент по-рядко посещава мачовете на отбора си, само че разяснява изявите на футболистите в обществените мрежи.

Доволен от триумфа в Будапеща остана и треньорът Станислав Генчев. Според него " Лудогорец " е с класа над противника си и го е посочил на терена.

" Много добър мач и безапелационен резултат за нас. Казах на нашите играчи преди дуела, че ние сме две или три съсловия над тях и по този начин би трябвало да е резултатът. Мачът потегли добре за нас, разви се дуелът както ние искахме. - Бяхме изготвили тактика за мача, познавахме ги от двете срещи, които бяхме играли против тях ", сподели Генчев.

" Нашият тим е умел, има самочувствие в евротурнирите. Именно това самочувствие ни оказа помощ ".

Фотогалерия: Поредната луда вечер в Лига Европа с марка "Лудогорец " >

Според Генчев двете следващи победи дават преимущество на " Лудогорец " в борбата за продължение напред. " Ференцварош " наподобява остават обратно. Битката ще е сред нас, ЦСКА и " Еспаньол ", добави треньорът.

" На полувремето имахме време да приказваме по какъв начин да реагираме на това, че сме с 10 души. Получи се, не допуснахме гол. Върша си работата, с цел да може тимът да реализира резултати. Нататък всичко е в ръцете на управлението за моето бъдеще ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР