Лудогорец отстъпи на Бетис с 0:1 у дома в предпоследния

...
Лудогорец отстъпи на Бетис с 0:1 у дома в предпоследния
Коментари Харесай

Ефективен Бетис попари Лудогорец насред Разград

Лудогорец отстъпи на Бетис с 0:1 вкъщи в предпоследния си мач от група С на шампионата Лига Европа. Пред препълнените трибуни на стадион " Хювефарма Арена " в Разград българският първенец изигра мощен дуел, сходно на представянето си в Севиля, само че още веднъж си потегли с празни ръце от срещата с отбора на Мануел Пелегрини .
Българският първенец още веднъж остана с празни ръце от мача си с испанците.
Първата част бе напълно за домакините, които имаха няколко положителни обстановки да открият резултата, само че не съумяха да преодолеят Клаудио Браво. От своя страна, гостите играха прибрано и търсеха благоприятни условия за контраофанзива, които обаче рядко им се отдаваха. Десетина минути след началото на второто полувреме обаче Бетис дочака своя момент и поведе след точната намеса на Набил Фекир, който се разписа след асистенция на Луис Енрике. Това бе първи и оказал се единствен прецизен удар за испанците по посока вратата на Серджио Падт. Голът като че ли смути разградчани, които не бяха задоволително остри и дейни в търсене на изравнителното попадение.

При най-хубавото си състояние след почивката удар на състезател от българския отбор бе блокиран, преди да заплаши вратата на Браво. От другата страна, гостите можеха да сложат точка на разногласието, когато резервата Борха Иглесиас бе изведен по превъзходен метод, само че с решителна интервенция се регистрира покрилия засадата при паса Дени Групер, който също се появи от пейката. В последна сметка, резултатът остана неизменен и по този начин Лудогорец инкасира втората си загуба в групата и втора от Бетис след провалянето с 2:3 в Испания. С триумфа Пелегрини и компания си подсигуряваха първото място с актив от 13 точки, кръг преди края на груповата фаза.

Играчите на Анте Шимунджа остават със седем пункта, на три пред Рома, като ще продължат да бъдат пред италианците даже при триумф на " вълците " над ХИК Хелзинки във Финландия по-късно довечера. Лудогорец има по-добри индикатори в директните мачове след успеха си над отбора на Жозе Моуриньо с 2:1. В последния си мач " зелените " ще търсят класиране за елиминациите на Лига Европа с добър резултат при визитата си на " Олимпико ", до момента в който Бетис приема ХИК в протоколен дуел. Българският първенец посреща Септември в генералната си репетация за мача с Рома на 3 ноември. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР