Лудогорец отпадна от Лига Европа. Това стана факт, след като

...
Лудогорец отпадна от Лига Европа. Това стана факт, след като
Коментари Харесай

Разочароващо 0:0 и Лудогорец приключи с Лига Европа

Лудогорец отпадна от Лига Европа. Това стана факт, откакто разградчани приключиха 0:0 при семейството си на АЕК (Ларнака) в мач от четвъртия кръг на груповата фаза във втория по мощ евротурнир. В другия дуел от групата Байер (Леверкузен) надигра с 1:0 Цюрих и измести швейцарците от първото място. Двата отбора имат в актива си по 9 точки и сигурно ще заемат първите две места, даващи право на класиране за 1/16 край. Лудогорец и АЕК пък напущат конкуренцията, защото за четири дуела събраха едвам по две точки.

Българският първенец игра извънредно неубедително, като с представянето си показва, че на този стадий е прекомерно слаб даже за групите на втория по мощ европейски клубен шампионат.

Много под равнището си се показаха съвсем всички играчи отпред със звездите Марселиньо, Вандерсон и Кешерю. Единствените футболисти, които демонстрираха по-добро равнище, бяха Ренан, Моци и Недялков, което се оказа извънредно незадоволително за крайния триумф. Именно румънецът бе най-близо до попадение в кипърската врата, само че ударът му с глава в 75-ата минута срещна напречната греда.

Веднъж и съдията ощети орлите, когато в 78-ата минута състезател на АЕК изблъска Сисиньо в гърба при рисков набег на бразилеца, норвежкият рефер имаше съображение да отсъди дузпа, само че в последна сметка остана безгласен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР