Лудогорец официално обяви смяната на треньора, за която стана ясно

...
Лудогорец официално обяви смяната на треньора, за която стана ясно
Коментари Харесай

Лудогорец има нов треньор, името ще ви изненада

Лудогорец публично разгласи промяната на треньора, за която стана ясно по-рано през днешния ден. Стойчо Стоев заема мястото на Антони Здрвков, който обаче ще остане в треньорския щаб на разградчани. Това се случва единствено 4 дни преди гостуването на Левски, двата отбора ще се изправят един против различен на " Герена " в неделя от 17:30 часа.
" Ръководството на ПФК Лудогорец и Стойчо Стоев реализираха сделка той да се завърне отпред на първенците. Преговорите завършиха късно нощес и се чака през днешния ден опитният експерт да дойде в Разград, където да подпише публично контракта си. Досегашният ментор на Лудогорец Антони Здравков остава в щаба на Стоев ", написаха разградчани.
Опитният експерт ще бъде показан като старши треньор на Лудогорец в четвъртък (7 март) в 12,00 ч. в конферентната зала на тримуна " Моци " на стадион " Лудогорец Арена ". По-късно същия ден Стоев ще организира и първа подготовка с тима.
Ето кой ще управлява дербито сред Левски и Лудогорец, Станислав Тодоров без наряд

По време на първия си престой в Лудогорец през сезон 2013/2014 година Стоев стана първенец, завоюва Купата и Суперкупата след победи над Ботев (Пд). През лятото на 2013 година тимът влезе за пръв път в историята си в групите на Лига Европа, където реализира безапелационните пет победи и едно тъждество в конкуренцията на ПСВ (Айндховен), Черноморец (Одеса) и Динамо (Загреб). Впоследствие воденият от Стоев отбор в профил Лацио на 1/16 финалите в същия шампионат и отпадна на 1/8 финалите от Валенсия.
Авторитетно издание пък заяви коя от звездите на Лудогорец е трансферна цел на Фенербахче - вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР