Лудогорец няма да се раздели с нападателя Пиерос Сотириу за

...
Лудогорец няма да се раздели с нападателя Пиерос Сотириу за
Коментари Харесай

Лудогорец постави сериозна цена на Пиерос Сотириу

Лудогорец няма да се раздели с нападателя Пиерос Сотириу за по-малко от 2 милиона евро ( близо 4 милиона лева), пишат медиите в Япония, представени от " Тема спорт ".

Както е известно, засилен интерес и съответна оферта за правата на кипъреца има от страна на локалния Урава Ред Даймъндс.

По последни информации предлагането е второ от отбора от Страната на изгряващото слънце и е на стойност вежду 1 и 1,5 млн. евро.

Преговорите сред двете страни не престават, само че е несъмнено, че японците би трябвало да покачат офертата си, с цел да имат късмет да подпишат с кипъреца, който изигра 29 мача през есента, в които се разписа впечатляващите 17 пъти.
 Аржентински голмайстор кацна в София, подписва с Лудогорец до часове
Аржентински голмайстор кацна в София, подписва с Лудогорец до часове

Нападателят Матиас Тисера към този момент дойде в България

В същото време гласеният за заместител на Сотириу Матиас Тисера към този момент е в България. Очаква се до края на деня през днешния ден той да мине мине медицинските проби и публично да подпише с Лудогорец. Договорът на аржентинеца се чака да бъде до 2025 година.

Лудогорец ще заплати 1 милион $ за 50% от правата на аржентинеца. През предишния сезон нападателят означи 14 гола. В миналите дни той подвигна протест, с цел да бъде продаден - отхвърли да тренира и по този начин принуди клуба си Платенсе да го продаде.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР