Лудогорец не успя да победи МОЛ Види в първия мач

...
Лудогорец не успя да победи МОЛ Види в първия мач
Коментари Харесай

Лудогорец не успя да победи МОЛ Види в Разград

Лудогорец не съумя да победи МОЛ Види в първия мач сред двата тима от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Разградчани стигнаха единствено до нулево тъждество на " Лудогорец Арена " пред погледа не на кого да е, а на унгарския министър председател Виктор Орбан.

Политикът дойде в Разград особено за мача, въпреки и с известно забавяне, с цел да стиска палци на своя тим, а след последния съдийски сигнал не скри задоволството си от положителния турнирен резултат за унгарския първенец.

Лудогорец бе по-добрият тим през по-голяма част от срещата, изключително през първото полувреме, само че разградчани по този начин и не съумяха да материализират превъзходството си.

С пропуски се отличиха Клаудиу Кешеру, Марселиньо и Вандерсон.

Още в първите секунди домакините се настаниха в половината на противника, като изключително дейни бяха Мисиджан, Лукас Саша, Вандерсон и Марселиньо, които комбинираха бързо с по едно допиране.

Първото състояние в мача пристигна в 15-ата минута, когато Лукас Саша стреля от дъгата пред наказателното поле, само че Ковачик съумя да се намеси.

Две минути по-късно разградчани стигнаха до първата чиста обстановка пред вратата на унгарците!

Вандерсон нахлу отдясно през два футболисти на Види, трансферира техничко вратаря Ковашик, само че топката бе избита от Фиола, който почисти от голлинията!

Минути по-късно и Кешеру можеше да порази задачата от отлична позиция в наказателното поле, само че топката мина до гредата.

Дойде ред и на Марселиньо да опита да затрудни Ковашик, само че въпреки и от полупаднало състояние, вратарят още веднъж бе постоянен и опази вратата си суха.

Така при нулево тъждество пристигна и почивката.

Втората част стартира с една концепция по-офанзивно за гостите, които изнесоха събитията в центъра на терена, а в много моменти от срещата и накъсваха играта.

Вандерсон още веднъж пропусна с диагонален удар пред вратарското поле, а след 60-ата минута разградчани сякаш поотпаднаха физически - нещо нехарактерно за тима.

Гостите пък нанесоха едвам един прецизен удар към вратата на Ренан, избавен без проблем от вратаря на " орлите " в първите минути на второто полувреме.

В последна сметка обаче Лудогорец не оправда упованията за елементарен и безапелационен триумф, а реваншът наподобява, че ще е с изключително огромен залог, имайки поради упоритостите на управлението да види тима за трети път в групите на Шампионска лига.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР