Лудогорец не успя да победи Ференцварош в последен мач от

...
Лудогорец не успя да победи Ференцварош в последен мач от
Коментари Харесай

Лудогорец не успя да зарадва Разград с победа, но продължава в елиминациите на Лига Европа

Лудогорец не съумя да победи Ференцварош в финален мач от Група " Н " на Лига Европа. Срещата в Разград приключи при резултат 1:1.

Точен за домакините в дуела беше Джоди Лукоки, разписал се след 24 минути игра.
 Снимка 457259
Източник:

След приключването на добавените 4 минути, Сигневич изравни от близка отдалеченост.

" Орлите " се нуждаеха единствено от точка, с цел да се класират за елиминационната фаза на шампионата. В същото време унгарският първенец преследваше наложителна победа, с цел да продължи напред. Тя не беше реализирана от отбора, който отпада от конкуренцията на този стадий.

Това бе четвърти дуел сред двата състава през сезона. Ференцварош в профил Лудогорец още в първия прелиминарен кръг на Шампионската лига, печелейки и двата мача - 2:1 и 3:2.

" Орлите " разрушиха своя противник в груповата фаза на Лига Европа с 3:0 в Унгария, а през днешния ден реализираха своето и не престават във етапа на елиминациите на втория по мощ европейски клубен шампионат.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 Лудогорец - Ференцварош, онлайн онлайн
Лудогорец - Ференцварош 1:0, гол на Лукоки, натискът на разградчани продължава

Шест точни удара за " орлите "

Първото полувреме мина главно под диктовката на разградските домакини. Те владееха самодейността, като нахлуха в полето на противника си от първите секунди на конфликта и се настаниха трайно в него.

Епизодичните контрадействия на унгарците водеха до многочислени ъглови удари пред Илиев, който обаче не беше съществено заплашен в тези обстановки.
 Снимка 457274
Източник:

В същото време на отсрещния край от терена Вандерсон на цели четири пъти можеше да стигне до осъществяване на попадение за своя отбор, само че по този начин и не успяваше да преодолее вратаря на противника.

Само в първите няколко минути домакините към този момент можеха да се похвалят с цели пет точни изстрела в очертанията на съперниковата врата.

Или стражът на Ференцварош, или пък бранителите пред него, бяха на точното място в точния миг, с цел да избият кълбото.

В средата на първата част Лукоки бе изведен очи в очи с Дибус, само че страничният арбитър бе вдигнал флага си, маркирайки засада. При повторенията се видя, че по-скоро решението му беше правилно.
 Снимка 457271
Източник:

В 20-ата минута опит за центриране в полето на Илиев приключи в дясната ръка на Сисиньо. Повторенията демонстрираха, че играта на бранителя не бе по разпоредбите, въпреки и да беше неволна. Така или другояче, макар претенциите на унгарците, дузпа не беше отсъдена.

Само четири минути по-късно Марселиньо прати великолепен пас към Лукоки, който стреля технично и трансферира вратаря за 1:0.

В 37-ата минута Анисе не мазета по допустимо най-хубавия метод пас в пеналта, топката стигна до Фримпонг, който от близка отдалеченост шутира в гредата.

Малко преди почивката Вандерсон изненадващо можеше да удвои преднината на домакините с глава, само че ударът му беше избавен.

Второто полувреме бе също толкоз положително за разградчани, колкото и първото. Отново обаче завършващият удар на състезателите на отбора не бе задоволително безапелационен.

Съставът можеше да удвои и даже утрои преимуществото си в резултата, само че Вандерсон, Марселиньо и Сисиньо пропуснаха да се разпишат от преференциални позиции.
 Снимка 457268
Източник:

Двайсетина минути преди края на срещата Исаел пропиля с лека ръка най-чистото състояние за унгарския гранд. Той получи извеждащо подаване и останал пред празната врата на съперника стреля неопределено.

Кълбото не попадна в очертанията на вратата, а състезателят на Ференцварош се хвана за главата и като че ли не можеше да повярва на случилото се.

Няколко секунди след края на добавените 4 минути Сигневич вкара от близка отдалеченост и разгневи почитателите на трибуните за крайното 1:1.

Така българските " орли " не престават напред, като към този момент чакат съперника си във етапа на директните елиминации.
 Снимка 457265
Източник:

Българският отбор има обезпечени 1,5 млн. евро от УЕФА, без значение дали ще отпадне в елиминациите или не.
 Снимка 457266
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР