Лудогорец не планира треньорска промяна в момента, след като Станислав

...
Лудогорец не планира треньорска промяна в момента, след като Станислав
Коментари Харесай

Домусчиев реши кой да е треньор на Лудогорец

Лудогорец не възнамерява треньорска смяна сега, откакто Станислав Генчев преобрази тима, откакто пристигна на мястото на Стойчо Стоев. Той към този момент има 7 победи в 8 мача във всички шампионати, в това число и две изключителни против ЦСКА (Москва) и Ференцварош за Лига Европа.
Генчев също се появи през лятото в Разград, като първите проекти бяха той да води втория тим. След това обаче бе решено да е асистент на Стойчо Стоев. На 31 юли обаче Стоев бе уволнен тъкмо преди плейофите за Лига Европа и младият треньор пое отбора.
Освен това за първи път в историята си Лудогорец употребява лицензоносител поради наставника си Станислав Генчев. И това е някогашният асистент на Ивайло Петев в националния тим Алекси Желязков. Периодът, в който тимът може да бъде воден от краткотраен ментор, който да е без лиценз ПРО на УЕФА, от дълго време изтече и в случай, че в тимовия лист е вписан треньор без права, следват наказания за клуба, написа " 24 часа ".
Желязков е водил тренировките на тима и по време на предната пауза на шампионата за националните тимове, тъй като Станислав Генчев е асистент на Красимир Балъков в държавния ни отбор. Бургазлията бе притеглен преди началото на сезона в новото скаутско звено на първенците и непосредствено е зависещ на Георги Караманджуков.
А какви са проблемите, които Генчев и Лудогорец преодолели, с цел да стигнат до успех над Левски в последния кръг - вижте в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР