Лудогорец и Байер Леверкузен завършиха 1:1 в предпоследния мач в

...
Лудогорец и Байер Леверкузен завършиха 1:1 в предпоследния мач в
Коментари Харесай

Лудогорец изигра най-добрия си мач в Лига Европа, но не успя да победи Байер Леверкузен

Лудогорец и Байер Леверкузен приключиха 1:1 в предпоследния мач в груповата фаза на Лига Европа. Този мач нямаше никакво значение за " орлите ", защото към този момент нямат късмет да продължат напред в шампионата. Марселиньо се разписа за разградчани, а за немския отбор Вайзер изравни резултата.
През първата част българският тим повече се защитаваше и пред двете порти не се сътвори нито едно чисто състояние. През второто полувреме и след влизането на Марселиньо, разградчани се активизираха и започнаха да основават положения. Но не задоволително, с цел да стигнат до първа победа в шампионата през този сезон.
Повече детайлности - четете в Sportlive.bg.
ПРЕДИ МАЧА
Двубоят е значим за Лудогорец и от финансова позиция, защото успехите в Лига Европа носят по 570 000 евро, а равенството - 190 000 евро. Победителят в групата прибира 1 милион, което дава мотивация на Байер. Мачът има значение и за клубния коефициент на " орлите ", тъй като през идващия сезон ще отпадне този от 2014/2015 година.

СЛЕДЕТЕ МАЧА НА ЖИВО ТУК
Липсващ за Лудогорец е бразилецът Густаво Кампаняро, който получи контузия по време на последния мач на тима в Първа лига против Локомотив Пловдив. Наставникът обаче има задоволително варианти за рокади в неговата зона. Натанаел пък е с травма.
Мачът стартира в 19:55 часа и ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР