Лудогорец направи интересна сделка по време на зимния трансферен прозорец.

...
Лудогорец направи интересна сделка по време на зимния трансферен прозорец.
Коментари Харесай

Лудогорец направи интересна сделка със Сантос

Лудогорец направи забавна договорка по време на зимния трансферен прозорец. Българският първенец прати халфа си Нонато в бразилския Сантос, като в подмяна получи правата на Руан Секо, а и получи заем от 500 хиляди евро при бъдещи договаряния с южноамериканския клуб, оповестява локалната медия Globo.
Прочетете още
Според договорката Сантос получава дефинитивно правата на Нонато, а Лудогорец – тези на централния нападател Руан Секо. Досега Руан Секо играеше чартърен при „ орлите “.

Нонато игра чартърен в Сантос от предишния месец август, като в съглашението има уговорка за откупуване на правата му за почти 1,5 милиона евро. Бразилецът към този момент подписа контракт със Сантос до месец декември 2026 година.

В същото време Сантос продаде на „ орлите “ нападателя Руан Секо за един милион евро. Двата клуба обаче не са разменяли трансферни суми, а Лудогорец ще има заем от 500 хиляди евро, който ще важи при договаряния единствено за футболист на Сантос до края на 2026 година. Така в случай че българският отличник хареса футболист на бразилския гранд, то той ще има отстъпка от половин милион евро при възможен трансфер.

Нонато не игра в първия мач на Сантос против Оесте, защото получи оток на крайници и бе оставен да почива, само че би трябвало да е на линия за тима си в дуела против Понте Прета в четвъртък (25 януари) в Кампеонато Паулиста.

Руан Секо има 17 мача, 5 гола и една асистенция за Лудогорец във всички шампионати от началото на сезона.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР