Лудогорец направи 0:0 с новия член на efbet Лига Монтана

...
Лудогорец направи 0:0 с новия член на efbet Лига Монтана
Коментари Харесай

Сантана направи неофициален дебют на мача между Лудогорец и Монтана, завършил с равенство

Лудогорец направи 0:0 с новия член на efbet Лига Монтана в надзорен мач, игран въз основата на първенците в Разград. Това бе единствената инспекция за „ орлите “ преди старта на сезон 2020/2021 година, който стартира на 2 август с мач за Суперкупата против Локомотив (Пд).

Неофициален дебют за Лудогорец направи новото попълнение Алекс Сантана. Дошлият от Ботафого отбранителен халф се понрави с няколко страхотни отигравания и сподели, че се намира в добра форма. В дуела с Монтана за първенците играха и трима гении от школата на отбора – Иван Йорданов, Доминик Янков и Хюсеин Кельовулев. Първият бе употребен като ляво крило, Доминик действаше на нормалната си позиция зад нападателя, а Кельовулев записа единствено няколко минути в края на дуела. Янков на няколко пъти обра овациите на съотборниците си след отлични отигравания в офанзива.

Иначе Лудогорец имаше предимство, като не един път пропусна положителни положения пред Орлинов през първото полувреме. Гостите от Монтана, които бяха водени от новия си треньор Никола Спасов, също направиха няколко положителни офанзиви, само че по този начин и не затрудниха съществено Ренан дос Сантос преди почивката и Владислав Стоянов през второто полувреме.

Лудогорец възобновява подготвителните си занимания в понеделник, а идната неделя (2 август) излиза против Локо (Пд) в мач за Суперкупата на стадион „ Хювефарма Арена “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР