Лудогорец надигра тотално състава на Судува в Разград, при дебюта

...
Лудогорец надигра тотално състава на Судува в Разград, при дебюта
Коментари Харесай

Лудогорец разнебити литовския си гост, вкара само два гола и чака реванша

Лудогорец надигра тотално състава на Судува в Разград, при дебюта на новия си старши треньор - Димитър Димитров-Херо.

" Орлите " завоюваха първия дуел от плейофите в Лига Европа за влизане в групите на конкуренцията.

Шампионите се постановиха с 2:0, с попадения на Мисиджан и Моци. Бранителят бе и воин, само че и антигерой за отбора си, като по много безразсъден метод - за оборване на съдийско решение - си изпроси жълт картон, който няма да му разреши да вземе присъединяване в реванша в Литва.

В 76-ата минута Мисиджан пък успокои пристрастеностите на терена, с попадението си за крайното 2:0.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:

 Лудогорец - Судува 2:0, голове на Моци и Мисиджан! онлайн
Лудогорец - Судува 2:0, голове на Моци и Мисиджан!

Дебют на Херо отпред на първенците

Първото полувреме мина под тоталния напън и доминация на домакините. Срещу себе си обаче те имаха същинска стена от футболисти на противника.

Судува бе спретнат с петима бранители в последната си игрова линия, а пред тях разполагаха с цели четирима полузащитници.

Това затрудняваше неимоверно атакуващите състезатели на разградчани, които трябваше да тестват заучени положения или далечни изстрели, с цел да реализиран задачата си и да открият резултата.

 Снимка 308375
Източник:

В същото време Судува разчиташе на контраатаки и на мощно хвърлени тъчове, непосредствено в полето на Ренан.

При два от общо седемте си опита, литовците затрудниха стража на " орлите ", който едвам не сбърка съдбовно.

В същото време Анисе, Вандерсон, Кешеру и Мисиджан не спираха да тормозят защитата на противника, само че по този начин и не доближиха до 100%-ви положения за отбелязване на попадение.

 Снимка 308377
Източник:

Малко преди почивката Козмин Моци получи публично предизвестие за оборване на съдийско решение, като точно поради тази си недомислена постъпка ще пропусне реванша от тази решителна фаза от конкуренцията.

След паузата Моци се реваншира по допустимо най-хубавия метод за постъпката си, като се разписа за 1:0, давайки справедливо преимущество на тима си в резултата.



То бе удвоено в 76-ата минута, когато Върджил Мисиджан бе прецизен за 2:0, внасяйки предстоящото успокоение в редиците на домакините.



И в тази обстановка вездесъщият в конфликта вратар на съперника можеше да избави, само че този път капитулира пред офанзивата на " зелените ".

До края на мача нова смяна в резултата не беше записана и по този начин Лудогорец ще разчита на удобен задатък преди ответния дуел.

Преди началото Херо прикани за цялостна готовност предвид на това, че литовският противник на разградчани отстрани три тима, с цел да стигне до плейофната фаза на Лига Европа - Шахтьор (Солигорск), ФК Лиепая и Сион и се видя, че предизвестията му не са напълно безпочвени.


" Лудогорец Арена " пустее за дебюта на Херо

Интересът към мача със Судува не е изключително огромен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР