Лудогорец надигра Сутиеска с 2:0 у дома в първи мач

...
Лудогорец надигра Сутиеска с 2:0 у дома в първи мач
Коментари Харесай

Лудогорец удари Сутиеска в края и гледа към втори предварителен кръг в ШЛ

Лудогорец надигра Сутиеска с 2:0 вкъщи в първи мач от I прелиминарен кръг на Шампионската лига. На стадион „ Хювефарма Арена “ възпитаниците на Анте Шимунджа трябваше да проявят самообладание, преди да пречупят съпротивата на черногорския първенец с два късни гола .
Българският първенец взе добър задатък преди реванша в Черна гора.
Още в началните минути българският отличник сподели желание да нападна и да търси успеха, до момента в който гостите рядко поглеждаха към вратата на Серджио Падт и най-вече се защитаваха. „ Зелените “ преобладаваха и във владението на топката, само че по този начин и не съумяха да отбележат попадение до почивката.

След паузата картината на терена не се промени изключително, като в последна сметка домакините съумяха да стигнат до триумфа. Антон Недялков се разписа в 74-та минута след асистенция на Каули, като още веднъж бразилецът се регистрира с асистенция и за второто попадение на „ милионерите “, осъществено от резервата Матиас Тисера в първата минута на добавеното време.

Така Лудогорец си обезпечи добър задатък преди реванша сред двата състава идната седмица във вторник, 12 юли, от 22:00 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР