Лудогорец излиза във втория си мач от груовата фаза на

...
Лудогорец излиза във втория си мач от груовата фаза на
Коментари Харесай

Лудогорец ще брани първото място в групата срещу Нордселанд

Лудогорец излиза във втория си мач от груовата фаза на Лига на конференциите. От 22:00 часа „ орлите “ ще мерят сили с датския Нордселанд в град Фарум, близо до Копенхаген. Срещата ще се предава по BTV Action, може да го наблюдавате и с NOVSPORT.COM

Лудогорец влиза в дуела в привидно добра позиция. Българският клуб победи с 4:0 Спартак Търнава в първия си мач от групата и макар че е минал единствено кръг от конкуренцията, е отпред с най-хубава голова разлика. В последния си мач в България Лудогорец победи Левски с 1:0 посред „ Георги Аспарухов “ и като че ли намира формата си.

„ Един много приветлив тим. Следя го повече от 5 или 6 години. Имат постоянно по 3-4 млади африкански гении. Играят футбол, без значение от резултата. Важно е какво ще вършим ние и какво ще им позволим. Очаквам да отбележим един гол повече от тях. Трябва да подходим извънредно мъдро. Всичко може да се случи “, сподели на формалната конференция преди дуела треньорът на Лудогорец Ивайло Петев.

Трудност за българския първенец може да се окаже фактът, че мачът ще се играе на неестествен терен. 

Скандинавският отбор ще гони наложителна победа на собствен терен. Нордселанд загуби с 1:3 от Фенербахче в първи кръг на ЛК и при нова загуба може да се озове в много нежелана позиция за класиране напред.

Очакванията са, че на срещата ще участват към 8000 фенове, като българската агитка да бъде над 50 души. Домакините нямат кадрови проблеми и ще могат да употребяват всичко най-хубаво в състава си.

Вероятни сформира: 

НОРДСЕЛАНД:  А. Хансен, Виладсен, К. Хансен, Нагало, Фресе, Доргелес, Тверсков, Диоманде, Осман, Ингвартсен, Шелдеруп 

ЛУДОГОРЕЦ:  Падт, Фон Витри, Сундберг, Вердон, Сон, Йорданов, Гонсалвеш, Пьотровски, Текпетей, Руан, Видал 

Стадион:  " Райт ту Дрийм ", Фарум 

Съдия: Юджин Джая (Албания) 
Начало: 22:00 часа
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР