Лудогорец излиза срещу Марибор в мача, който трябва да осмисли

...
Лудогорец излиза срещу Марибор в мача, който трябва да осмисли
Коментари Харесай

"Лудогорец" се изправя срещу "Марибор" в мача за осмисляне на сезона

Лудогорец " излиза против " Марибор " в мача, който би трябвало да осмисли сезона на клуба. Шампионите гостуват в Словения в реванш от плейофите в Лига Европа, а крайният победител ще влезе в групите на шампионата.

Преди седмица двата състава приключиха при нулево тъждество. Тогава " Лудогорец " изпусна куп положения, въпреки че игра дълго с човек повече. Сега предизвикването пред тима е още по-голямо поради уволнението на Стойчо Стоев.

На поста застана Станислав Генчев, който дефинира обстановката като " много изненадваща ". " Треньорската промяна е нож с две остриета - има и позитиви, и негативи. Надявам се в тази ситуация резултатът да е положителен и футболистите да са подготвени да дадат най-хубавото от себе си в този значим мач ".

Той посочи, че " Марибор " има богат опит в европейските шампионати. " Готови сме да отговорим на всичко, което те подхващат. Не можем да гледаме единствено в едната фаза от играта, когато приказваме за мач в европейските шампионатите ".



Марселиньо сподели, че футболистите имат религия в Генчев. " В " Лудогорец " всички сме дружно - в съблекалнята, на терена, това е семейство. Когато си тук, знаеш какво е " Лудогорец ". Вярваме си. Нашата работа е да се концентрираме - каквото е минало, е минало ", уточни той.

Изпълнителният шеф Ангел Петричев съобщи преди дни, че мачът с " Марибор " дефинира целия сезон, а даже и дълготрайното развиване на тима. " Тези футболисти, които са извънредно качествени, имат потребност да играят огромни мачове в Европа. Те няма по какъв начин да се задоволяват единствено в българското състезание. Участието ни в Европа не е единствено въпрос на пари, а и на авторитет. Въпрос е на прецизен миг да обиграваме този нов тим, който се опитваме да градим, тъй като той има доста огромен капацитет и вие след време ще го видите, помнете ми думите. Просто би трябвало да се създадат нужните фини настройки, с цел да може " Лудогорец " да бъде тимът, който продължава да носи популярност на България в европейските шампионати ".

При влизане в групите " Лудогорец " ще има обезпечени над 3 млн. евро.

Двубоят е довечера от 21.15 ч. и ще бъде излъчен по " Диема спорт ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР