Лудогорец излиза срещу Динамо (Загреб) в реванш от третия квалификационен

...
Лудогорец излиза срещу Динамо (Загреб) в реванш от третия квалификационен
Коментари Харесай

Лудогорец в търсене на задължителна победа над Динамо в Загреб

Лудогорец излиза против Динамо (Загреб) в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Мачът е на " Максимир " от 21:00 часа.

Българският първенец загуби първия мач в Разград с 1:2 и ще търси наложителен поврат в Хърватия. В лагера на " орлите " са окуражени за триумф, който да ги приближи оптимално към огромната им цел - влизане в групите на най-популярния шампионат.
 Шимунджа: В Загреб би трябвало да бъдем умни и ефикасни
Шимунджа: В Загреб би трябвало да бъдем умни и ефикасни

" Не е нужно да играем красиво "

След като отпадна правилото за " гол на непознат терен " 11-кратният първенец на България ще се нуждае единствено от едно попадение задатък, с цел да вкара срещата най-малко в продължения.Старши треньорът Анте Шимунджа няма да може да разчита на Бърнард Текпетей, който е осъден за мача.

Клод Гонсалвеш и Каули Оливейра пък към момента не са възобновени и няма да могат да играят в мача. Добрата вест за " орлите " е завръщането в игра на Мануел Шоу.

До момента Лудогорец в профил Сутиеска и Шамрок Роувърс. Победителят от тази двойка ще се класира за плейофа в Шампионска лига, където най-вероятно ще срещне норвежкия Бодьо/Глимт, който разгроми Жалгирис с 5:0 в първия мач посред им.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР