Лудогорец излиза днес за своята трета проверка на австрийска земя,

...
Лудогорец излиза днес за своята трета проверка на австрийска земя,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Шахтьор дръпна с 2 гола срещу родния шампион

Лудогорец излиза през днешния ден за своята трета инспекция на австрийска земя, която ще е против украинския първенец Шахтьор Донецк. Спарингът започва в 18,15 часа българско време и ще върви в директно предаване по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA . Мачът ще се играе на стадион "Кюфщайн ".

Резултатът на този стадий е 0:2 . Тете откир за украинците още в 3-ата минута. Алан Патрик удвои в 28-ата минута.

Проследете развоя на мача минута по минута в GONG.BG!

До този миг разградчани имат две победи в два мача по време на подготовката в Австрия, като бяха без позволен гол. В първия си спаринг „ орлите” победиха словенския Триглав с 4:0, а по-късно надиграха първенеца на Азербайджан – Карабах, с 2:0. За Шахтьор това е въобще първи мач по време на подготвителния цикъл сред сезоните, а също и дебют за новия ментор Луис Кастро.

--------

Най-интересното минута по минута:

28' - ГОЛ ЗА ШАХТЬОР - 0:2! Отново Мораес асистира. Таранът разигра чудсено двойно подаване с Алан Патрик пред наказателното поле, като изчака включването на халфа в наказателното поле и го откри с пас, минал сред краката на Моци. Патрик единствено лекно чукна кълбото, с цел да мине то покрая вратаря.

Двата тима направиха малко спиране за вода, плюс някое друго тактическо напътствие. Украинците използваха опцията за 2 смени в редиците си.

22' - Първи късмет пред Лудогорец! Чибота задържа топката отляво и с пас над главата на Сисиньо я изкара към дъгата. Там Дяков изпревари Маркос Антонио и по-късно стреля към долния десен ъгъл. Впоследствие пред Ковачев се откри опция за добавка от 6-7 метра, но младокът се оказа притиснат от противник и стреля над гредата.

20' - Добра офанзива на Лудогорец. Димо Бакалов стигна топката отляво и центрира меко към заелия позиция в наказателното поле Ковачев. Младокът беше изпреварен от бранител, който с глава насочи топката към Марселиньо в наказателното поле. Бразилецът опита изстрел, който беше блокиран от бранител.

16' - Чибота от Лудогорец за прощален път от началото на мача получи отляво и съумя да пробие във вътрешността. Този път новото попълнение реши да потърси изстрел от към 22 метра по диагонала. Доста неопределено, топката отлетя надалеч в навън.

13' - Опит за отдалечен шут на Алан Патрик, който подмина Дяков и нанесе мощен шут с левия крайник. Антон Недялков самоуверено застана на пътя на топката.

11' - Интересно включване на Жордан Икоко отдясно. Конгоанецът с френски паспорт се освободи и потегли по аутлинията в наказателното поле. Острото му центриране, коте целеше да откри Бакалов, беше пресечено.

5' - Никак нелоша офанзива на Лудогорец отляво. Мавис Чибопа сподели скорост и техника, с цел да се вклини в наказателното поле. Той пусна прострелен пас към вратарското поле, където Димо Бакалов се размина с топката в опит да засече.

3' - ГОЛ ЗА ШАХТЬОР - 0:1! Украинците нападнаха през зоната на играещия като ляв бек Сисиньо, който елементарно разреши на Тете да получи извеждащ пас зад тила му. Крилото овладя в наказателното поле и технично плъзна около вратаря в долния десен ъгъл. Асистенцията беше на Жуниор Мораес.



НАЧАЛО НА МАЧА.

Приехали на «Куфштайн Арену» перед матчем #ШахтерЛудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР