Лудогорец има шансове срещу Малмьо в Шампионската лига, смята треньорът

...
Лудогорец има шансове срещу Малмьо в Шампионската лига, смята треньорът
Коментари Харесай

Дамбраускас: Чакат ни големи мачове с "Малмьо"

" Лудогорец " има шансове против " Малмьо " в Шампионската лига, счита треньорът на " орлите " Валдас Дамбраукас.

На 18 август (сряда) " Лудогорец " гостува в Швеция в първи мач от плейофите в шампионата. Срещата ще бъде излъчена онлайн по bTV Action от 21:30 ч.

" Това е тим, който желае да нападна, само че знае по какъв начин да го прави във всевъзможни обстановки. Затова и в един мач могат да играят по един метод, а в идващия по напълно друг ", сподели Дамбраускас пред lrt.lt. във връзка с " Малмьо ", сравнявайки състава на противника с националния отбор на Швеция.



" Ние обичаме да преобладаваме. Като треньор избирам да имаме преимуществото, вместо просто да стоим и да дебнем за своите шансове. В същото време имаме тактическа еластичност, показахме го доста добре против " Олимпиакос ", сподели още Дамбраускас.

" Наред с това към този момент играем доста по-рационално отпреди и умеем да използваме опциите си. Чакат ни огромни мачове с " Малмьо ", не всеки ден се получава такава опция. Надявам се, че както " Лудогорец ", по този начин и аз като треньор ще извлечем максимума от тях и ще използваме преимуществото си ".

Ако в профил " Малмьо ", " Лудогорец " ще влезе в групите на Шампионска лига за трети път в своята история. При отпадане - ще играе в групите на Лига Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР