Лудогорец II регистрира първото реми в контролите от лятната подготовка.

...
Лудогорец II регистрира първото реми в контролите от лятната подготовка.
Коментари Харесай

Лудогорец 2 с реми срещу Черноморец

Лудогорец II записва първото реми в контролите от лятната подготовка. Момчетата на Ради Здравков приключиха 1:1 с Черноморец (Балчик), като спарингът се игра на един от терените в комплекса „ Гнездо на орли”.

През първата част играта се водеше най-вече в центъра на терена и головите благоприятни условия не бяха доста. Три пропуща за разградчани направи Денислав Александров, като при един от тях, след положително осъществяване на директен свободен удар, той прати топката в гредата. Гостите се възползваха от разкрилия им се късмет в 30-ата минута, когато след корнер Владо Мирчев с глава откри резултата.
През второто полувреме " орлите " се разиграха и сътвориха куп положения пред вратата на противника. Разградчани изравниха още в 49-ата минута, когато прецизен от директен свободен удар бе Иван Йорданов. В 56-ата таранът Димитър Митков излезе самичък против вратаря на гостите, само че не съумя да осъществя. В 63-ата минута още веднъж той имаше късмет да означи, само че ударът му срещна гредата. В 79-ата минута Андриан Димитров на собствен ред пропиля чиста обстановка, като упор не съумя да прати топката в мрежата. Шест минути по-късно същият футболист засече топката с глава, само че тя се отби в горната греда. В 89-ата минута и Хюсеин Хюсеинов не съумя да се разпише от непосредствена непосредственост, като стреля едва край вратата.

СНИМКА: Официален уебсайт на Лудогорец
Втора лига 1 кръг, неделя 29 юли  Несебър 18:30  Лудогорец 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР