Лудогорец и ЦСКА не се победиха в дербито от 28-ия

...
Лудогорец и ЦСКА не се победиха в дербито от 28-ия
Коментари Харесай

"Лудогорец" и ЦСКА не се победиха в зрелищен мач, и запазиха интригата за титлата

Лудогорец " и ЦСКА не се победиха в дербито от 28-ия кръг на Първа лига, завършвайки 0:0 в Разград. Само три дни, откакто алените изхвърлиха първенците в четвъртфинален конфликт в Купата на България, те се срещнаха за повторно, в нов трогателен мач.

Въпреки неналичието на голове, 90-те минути на " Лудогорец сцена " предложиха доста конспирация и забавни моменти. Преди почивката ЦСКА доминираше на терена и пропусна три отлични шанса да поведе. През вторите 45 минути обаче преимуществото беше на страната на първенците, които също можеха да съжаляват за редица пропуски. Веднъж и гол на Клаудиу Кешеру беше анулиран поради засада.

Много мощен мач направиха двамата вратари Ренан дос Сантос и Витаутас Черниаускас, които бяха на равнище за отборите си.

Само осем кръга преди края на сезона разликата сред двата тима се резервира. " Лудогорец " води с три пред алените, само че занапред има да гостува на " Българска войска " в 33-ия кръг. През идната седмица първенците имат аудиенция и на " Левски ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР