Лудогорец и ЦСКА излизат в търсене на важни победи в

...
Лудогорец и ЦСКА излизат в търсене на важни победи в
Коментари Харесай

"Лудогорец" и ЦСКА се надяват на първи победи в групите си в Европа

Лудогорец " и ЦСКА излизат в търсене на значими победи в Европа. Шампионите одобряват " Брага " в Разград в среща от групите на Лига Европа, а алените са хазаин на " Зоря " (Луганск) в Лигата на конференциите.

Двата тима са в сходно състояние, като имат по една точка след първите си два мача. Двубоите им са основни в устрема да запазят очакванията си за продължение в идната фаза.

Те са и първите в българския футбол, при които публиката се завръща при новите условия - ентусиасти ще бъдат допускани при проявление на имунизационен документ, документ за преболедуван COVID-19 или негативен тест.



Загубата от " Цървена звезда " в предния кръг докара до. Завърналият се отпред на първенците Станислав Генчев сподели, че групата е доста изравнена.

" Надявам се, че в този мач ще покажем същинското си лице. Всеки противник може да е комфортен и неуместен, според от нашето показване. Всяка победа дава самочувствие на тима. Ние се нуждаем от тези точки. Ще създадем всичко допустимо, с цел да останем в битката за топ 2 ",.

В срещата той няма да може да употребява санкции Сисиньо, както и контузения Антон Недялков.

" Не считам, че има любимец. " Брага " разполага с доста положителни футболисти, само че щабът ни е направил обширен разбор ", сподели португалският полузащитник на българския първенец Клод Гонсалвеш.



ЦСКА приема " Зоря " в 22.00 часа на " Васил Левски ". Червените провеждат пет пункта за бързо тестване на искащите ентусиасти.

" На мен ми се желае да покажем по-голяма успеваемост и в двете етапи на игра, както в отбрана, по този начин и в офанзива, с цел да се поздравим с успеха. Елементарни неща са, само че мъчно постижими. Имам цялостното доверие на всички състезатели. На който и да заложа знам, че ще отбрани себе си, тима и моя избор. Убеден съм ",.

Той чака поддръжка от публиката. " Най-щастлив съм аз от това решение да бъдат позволени почитатели на стадиона. Нашите почитатели знаят какво би трябвало да създадат и чакам с неспокойствие да изпълнят стадиона. Когато те са на разположение, ние се открояваме постоянно ", добави треньорът на ЦСКА.

Младенов чака " Зоря " да има доста по-голяма мотивация след тежката си загуба с 1:6 от " Шахтьор " (Донецк) в шампионата на Украйна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР