Лудогорец и още 54 клуба от Европа, сред които грандове

...
Лудогорец и още 54 клуба от Европа, сред които грандове
Коментари Харесай

Лудогорец се нареди до Барселона, Ювентус, Интер и Челси..

Лудогорец и още 54 клуба от Европа, измежду които грандове като Барселона, Атлетико Мадрид, Селтик, Ювентус, Интер, Рома, Борусия Дортмунд и Челси, се включват в самодейност " Футболни грижи " на Eвропейската клубна асоциация за намиране на уязвими младежи. Поводът - интернационалния ден на изчезналите деца 25 май. На тази дата българският първенец и упоменатите 54 тима ще разпространят посредством своите обществени мрежи клипове и фотоси на изчезнали деца.

Инициативата „ Футболни грижи “ се управлява от Международния център за изчезнали и експлоатирани деца (ICMEC) и се подкрепя от Европейската клубна асоциация и ФИФА.

" Горди сме, че сплотяваме сили с Международния център на изчезналите и експлоатирани деца, който за две десетилетия свърши невероятна работа в помощ на уязвимите младежи ", съобщи основният изпълнителен шеф на Европейската клубна асоциация Чарли Маршал.

" Над един милион деца на година се оповестяват за изчезнали ", съобщи изпълнителният шеф на ICMEC Боб Кънингам. " На интернационалния ден на изчезналите деца имаме достойнството да получим поддръжка от международната футболна общественост. С многото си почитатели и въздействие в обществените мрежи в световен мащаб се надявам клубовете да оказват помощ в разпознаването на изчезнали деца и да оказват помощ те да се съберат още веднъж с обичаните си хора ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР