Лудогорец и Арда Кърджали завършиха 1:1, като това бе първият

...
Лудогорец и Арда Кърджали завършиха 1:1, като това бе първият
Коментари Харесай

Ужасни решения на ВАР опорочиха първото равенство на Лудогорец у дома

Лудогорец и Арда Кърджали приключиха 1:1, като това бе първият случай от началото на сезона, в който първенците не завоюваха цялостния комплект точки вкъщи и даже за пръв път позволиха гол.

Мартин Тисера откри резултата още в първите секунди след тъкмо подаване на Кирил Десподов, а Георги Терзиев си вкара автогол в средата на първата част.

Кошмарът на ВАР настана в последните двайсетина минути на срещата, когато два гола за домакините бяха анулирани поради засади. И в двата случая не ни бе показана съответна графика, която да ни убеди, че решенията са верни, без значение че бяха пропилени общо 7-8 минути за преразглеждания.

В добавеното време Джунейт Али пък бе изпъден за скандална своя демонстрация с пилеене на време. Крайният защитник получи на два пъти топка, с цел да извърши тъч, само че той реши незабавно да я хвърли встрани. Съвсем заслужено това му изкара втори жълт картон и го лиши от присъединяване в последните секунди от срещата.

Лудогорец въпреки всичко се завърна на върха в класирането, където е с равни точки с ЦСКА 1948, само че с по-добра голова разлика и цели два мача в запас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР