Лудогорец гостува тази вечер на Хофенхайм в последния си мач

...
Лудогорец гостува тази вечер на Хофенхайм в последния си мач
Коментари Харесай

Мачът на годината за Лудогорец пряко по БНТ тази вечер​

Лудогорец гостува довечера на Хофенхайм в последния си мач от група " С " на шампионата Лига Европа. Срещата в Германия е от 20:00 часа и ще бъде излъчена онлайн по БНТ1 и Българска национална телевизия HD .


Българският първенец е втори в класирането с актив от 8 точки и се нуждае от единствено една през днешния ден, с цел да си обезпечи място на 1/16-финалите. Хофенхайм е на четвъртата позиция с актив от 4 точки и е без шансове да продължи напред в шампионата.

" Орлите " към този момент пропуснаха две благоприятни условия да се класират в идната фаза на Лига Европа. Тимът приключи 1:1 с Брага и загуби от Истанбул Башакшехир с 1:2 и по този начин през днешния ден е последният късмет пред футболистите на Херо.

Дори и загуба обаче може да класира Лудогорец напред. Това ще се случи, в случай че Истанбул Башакшехир не успее да завоюва семейството си на Спортинг (Брага). При такава развръзка резултатът от мача на " Райн Некар Арена " ще бъде без значение.

Старши треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман към този момент разгласи, че ще даде късмет на повече запаси в последния мач на тима му в Лига Европа, което ще направи състава много непредсказуем. Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров пък се чака да подходи по-дефанзивно в търсене на по този начин скъпата точка за " орлите ".

Класиране в група " С ":
1. Брага - 10 точки
2. Лудогорец - 8
3. Истанбул Башакшехир - 5
4. Хофенхайм - 4
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР