Лудогорец гостува на Царско село в мач от 24-ия кръг

...
Лудогорец гостува на Царско село в мач от 24-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Царско село vs Лудогорец 1:1

Лудогорец гостува на Царско село в мач от 24-ия кръг на efbet Лига и играят. Лукас Мартинс откри за столичани в 12-ата минута. Оливие Вердон изравни в 56-ата минута.

Срещата в София започва в сходно движение от двата тима, като за това "спомагаше " и терена, който беше в доста неприятно положение в резултат на метеорологичните условия в столицата в последните няколко дни.

Домакините шокираха първенеца, откакто Седрик Каломбо се пребори за топката в наказателното поле на Лудогорец, която бе центрирана отляво и смъкна с глава вляво за Лукас Мартинс. Той я отигра от воле с левия крайник и матира Падт, с цел да открие резултата - 1:0 за домакините в 12-ата минута.

Лудогорец натисна и можеше да изравни резулата в 20-ата минута. Тогава Кирил Десподов отигра точно и видя вдясно на наказателното поле на домакина Пиерос Сотириу. Кипърецът насочи удар по диагонала с десния крайник, само че прати топката навън. Три по-късно топката бе доставена в наказателното поле на "орлите " отляво и попадна в Алесандро Копола. Той насочи удар с левия крайник, само че я прати настрана от вратата на Падт. Лудогорец пък отвърна с блокиран шут от Пламен Крумов на Алекс Сантана.

След близо половин час игра Жан Карничник се оправи отляво с Жереми Петрис и шутира по диагонала. Топката рикошира в главата на Николае, само че Ндиайе се намеси и прати кълбото в ъглов удар. В последната минута от постоянното време на първата част Спас Делев шутира от въздуха отдясно в наказателното поле на Царско село, само че прати топката над напречната греда на домакините.

Седем след подновяването на играта Вердон извърши нарушаване вдясно по нападението на Царско село против Зебли, а Реди Каса опита от дребен ъгъл да порази вратата на Падт след фаул, само че топката не откри очертанията. В 56-ата гостите от Разград съумяха да изравнят резултата в София. Топката бе центрирана отляво в наказателното поле на Царско село и попадна в непокрития Оливие Вердон. Бранителят шутира от въздух и порази зрелищно вратата на Царско село за 1:1.

Стадион: Царско село Арена, София

Рефер: Волен Чинков

LIVE /

1:0 Лукас Мартинс (12)

1:1 Оливие Вердон (56)

Царско село: 22. Хадим Ндиае, 7. Жереми Петрис, 8. Айuб Абу
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР