Лудогорец е отказал оферта за 32-годишния си вратар Сержио Падт,

...
Лудогорец е отказал оферта за 32-годишния си вратар Сержио Падт,
Коментари Харесай

В Нидерландия: АЗ да забрави за Серджио Падт

Лудогорец е отказал оферта за 32-годишния си вратар Сержио Падт, въпреки нидерландският вратар да има предпочитание да се прибере в родината си, защото е мечтан от АЗ Алкмаар.

"AЗ евентуално би трябвало да не помни идването на Сeржио Падт. Алкмардерс имаха сериозен интерес към 32-годишния вратар, само че Лудогорец отхвърля диалози ", това оповестява най-популярният вестник в Страната на лалетата De Telegraaf. Падт дойде в България след края на сезон 2020/21 и в този момент стартира втората акция в България. Записал е 28 мача във всички шампионати.

През това лято конкуренцията в АЗ Алкмаар под рамката се трансформира в действителност в яростно съревнование, само че не с най-хубавите упования. Петер Виндал пристигна през предишното лято от датския Нордселанд за малко под два милиона евро, само че датчанинът в нито един миг не съумя да убеди, че неговото място е на неоспорим титуляр. В един миг отпадна от стартовите 11 за сметка на Хуби Ферхулст.

АЗ Алкмаар хвърли око на някогашния вратар на Грьонинген Серджио Падт, само че по всичко проличава той ще остане в България, защото от Лудогорец отказвали диалози по тематиката.

А пари в този клуб от Нидерландия очевидно няма да липсват, защото най-вероятно ще продадат Йеспер Карлсон. Шведското крило е обект на дейни ухажвания от британския Борнемут и от Селта (Виго), като коментираната сума е към 15 милиона евро. Ако се стигне до наддаване, най-вероятно обаче Селта няма да може да издържи на гонката.

Предвид обстановката, самият футболист също има интерес да опита шанса си по-силно състезание. При това състояние техническият шеф Макс Хуйбертс разгласи, че евентуално ще се стигне до трансфер.

24-годишният полузащитник Тиджани Рейндерс също може да напусне и сериозният тим на Твенте, който към този момент се завърна на европейската сцена, го следи за заместител на Рамис Зеркауи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР