Лудогорец е финансирал част от дейността си през миналата година

...
Лудогорец е финансирал част от дейността си през миналата година
Коментари Харесай

"Лудогорец" е взел 12.6 млн. лева банков заем, приходите на клуба минаха 50 млн. лева

" Лудогорец " е финансирал част от активността си през предходната година с заем от Търговска банка Д. Размерът му е бил 12.6 млн. лева, а като залог футболният клуб е дал част от главните си доходи – тези от евротурните, както и средства от продажба на Джонатан Кафу и Хосе Паломино.

Информацията се вижда в оповестения финансов доклад на сдружението за предходната година. Заради заема отговорностите на " Лудогорец " са нарастнали през 2017 година От него обаче не излиза наяве тъкмо защо са били изразходвани средствата.

Краткосрочните отговорности на клуба от Разград са нарастнали от 8.6 млн. на 26.5 млн. лева, а дълготрайните са били 10.9 млн.

" Лудогорец ", който завоюва седмата си поредна купа, е нараснал приходите си до 56.7 млн. лв.. Това е повишаване с 12.6 млн. лева Клубът също по този начин чака да получи близо 11 млн. лв. от прехвърляния на футболисти, осъществени по-рано.

 Залогът в интерес на Търговска банка Д АД върху някои вземания.
Залогът в интерес на Търговска банка Д АД върху някои вземания.

През предходната година са намалели възнагражденията на членовете на съвета на шефовете – те са били 567 хиляди лв. по отношение на 808 хиляди година по-рано.

В доклада се показва, че краткосрочните цели на " Лудогорец " са свързани със продобиване на нова шампионска купа, както и класиране за групите на Шампионската лига. Дългосрочните цели са да се развие детско-юношеската школа и в тима да бъдат вкарани лични юноши.

Отчита се, че сега се построява отначало секторът за посетители. " Веднага след довеждане докрай на строителството ще стартира реконструкцията на бранш А. Целта е след приключването на реконструкцията стадионът да дава отговор на стандартите на УЕФА за клас 4 ", написа в отчета.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР