Лудогорец е домакин на ЦСКА (Москва) в първия си мач

...
Лудогорец е домакин на ЦСКА (Москва) в първия си мач
Коментари Харесай

Лудогорец с първи сериозен тест в Лига Европа

Лудогорец е хазаин на ЦСКА (Москва) в първия си мач от Група " Н " на Лига Европа.

" Орлите " се класираха за груповата фаза на втория по мощ европейски шампионат, откакто отстраниха словенския Марибор с две равенства и повече голове на непознат терен.

Гостите не играха в квалификационните кръгове и попаднаха непосредствено в групите.

Разградчани са наясно, че вероятно проваляне вкъщи на старта ще понижи доста възможностите им да продължат в директните елиминации. Същото важи и за ЦСКА, въпреки че руснаците са лидер на групата и един от двата любимеца за първите две места, дружно с Еспаньол.

Лудогорец оглавява таблицата в родната efbet Лига, като няма инкасиран гол във вратата си в последните три мача. Стабилността в отбранителен проект ще е изключително значима, в случай че тимът на Станислав Генчев желае да реализира позитивен резултата тази вечер. Младият експерт е окуражен да изведе изведе тима до юбилейна 30-а победа в евротурнирите.

От ЦСКА (Москва) не спираха да се оплакват с кадрови проблеми в отбрана, само че нито Виктор Васин, нито Кирил Набабкин са титулятри, а Седрик Гогуа беше притеглен напълно неотдавна от новка Тамбов.

Ще отсъства и левият бек Георгий Шенников, само че тимът от дълго време привикна да играе без него.

Наставникът на ЦСКА Виктор Гоначренко обича да играе против български тимове. През 2008 година воденият от него БАТЕ (Борисов) сензационно отстрани Левски и влезе в групите на Шампионската лига. Година по-късно БАТЕ в профил след продължения Литекс, макар че бе изгубил първия дуел на личен терен.

" Лудогорец разполага с бездънен състав. На всяка позиция има по двама равностойни играчи. Лудогорец не е от тимовете, които се затварят и бранят през целия мач и разчитат на една-две обстановки, в които да вкарат. Те са тим, който обича да владее топката. Мисля, че ще се получи прекрасен мач ", сподели Гончаренко на вчерашната конференция.
Рефер на срещата ще е Ирфан Пелито от Босна и Херцеговина. Той ще даде първия съдийски сигнал в 22:00 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР