Лудогорец е договорил привличането на защитника на Андерлехт Жозе Са.

...
Лудогорец е договорил привличането на защитника на Андерлехт Жозе Са.
Коментари Харесай

Лудогорец взима защитник от Андерлехт

Лудогорец е договорил привличането на бранителя на Андерлехт Жозе Са. Разградчани от много време са по петите на португалеца, само че съгласно белгийското издание La Derniere Heure прехвърлянето към този момент е организиран, като Са ще подпише с разградчани за 3 години.

Треньорът на Андерлехт Венсан Компани е съобщил на Са, че няма да разчита на него и ме у предложил да си търси нов тим. Това е разрешило на Лудогорец да реализира договорката за португалеца относително елементарно.

Ако прехвърлянето на Са стане факт, Лудогорец внезапно ще се окаже с петима централни бранители в състава си. Наскоро първенците подписаха с Оливие Вердюн, а на " Хювефарма Арена " са още Козмин Моци, Драгош Григоре и Йордан Терзиев.

Жозе Са е на 28 години и е младеж на Спортинг (Лисабон). Той е играл още за Витория (Гимараеш), Шавеш, Андерлехт, Касъмпаша и Уеска, където оказва помощ на тима да влезе в Ла Лига. Испанците желаеха да изплатят правата му, само че не съумяха да се схванат с португалеца за персоналните му условия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР