Лудогорец е дал на Ботев (Пловдив) финалната си оферта за

...
Лудогорец е дал на Ботев (Пловдив) финалната си оферта за
Коментари Харесай

“Канарчетата” умуват над последната оферта от Разград

Лудогорец е дал на Ботев (Пловдив) финалната си оферта за Серкан Юсеин, твърди “Меридиан Мач”. Както е известно, халфът подписа прелиминарен контракт с “орлите” от лятото, а с цел да пристигна още в този момент при първенците, те би трябвало да платят пари за правата му. Според неофициални информации първите две предложения, които “зелените” са пратили - за 50 000 и по-късно за 100 000 лв., не са били утвърдени в Коматево. Последното предложение към този момент е реалност и в случай че тази седмица от Ботев не дадат отговор дали го одобряват, от Лудогорец няма да вършат повече предложения. А това ще значи, че Серкан ще остане при “канарчетата” до края на сезона.

“Жълто-черните” към този момент оповестиха, че въпреки 22-годишният халф да има контракт с различен клуб, то той ще играе в мачовете до края на сезона, в случай че Ботев и Лудогорец не съумеят да се договорят за прехвърлянето още в този момент.

Реално видяно за Антони Здравков няма да е чак подобен проблем, че няма да разчита на Серкан в този момент. Той има обилие от вътрешни халфове - Светослав Дяков, Яцек Горалски, Анисе Абел, Мей Махлангу, Густаво Кампаняро и Лукас Саша, който е употребен по-често като десен бранител. Почти несъмнено най-малко един от тях ще напусне Лудогорец. Най-трудна наподобява обстановката с Махлангу, който не може да премине в тим от състезание, което се организира в цикъл “есен-пролет”, тъй като към този момент има срещи за Динамо (Букурещ) и разградчани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР