Лудогорец допусна втора загуба в група F на Лига Европа

...
Лудогорец допусна втора загуба в група F на Лига Европа
Коментари Харесай

Шеметни 10 минути оставиха "Лудогорец" последен в групата

" Лудогорец " позволи втора загуба в група F на Лига Европа - 0:1 в семейството против " Брага ". Това остави българския първенец на последно място в групата с актив от единствено 1 точка след първите 3 мача. Съответно и възможностите за класиране на 1/16-финалите в шампионата понижиха до теоретични.

Двубоят в Разград се реши в първите 10-ина минути, в които бързите офанзиви на португалския отбор съумяха да разнищят отбраната на " Лудогорец ". В 6-ата мин. Юри Медейрош улучи десния непряк дирек, само че още в идната офанзива вратарят на домакините - Кристиан Кахлина нямаше този шанс. Рикардо Орта се възползва от комфортно подаване на Нуно Секейра и откри резултата.

Това се оказа и единственият гол в мача. До края " Лудогорец " по този начин и не сътвори задоволително рисково състояние пред вратата на " Брага ", чиято отбрана се показа на доста положително равнище. Всъщност разградчани имаха единствено един прецизен удар - на Пиерос Сотириу в 43-ата мин., избавен от вратаря Матеус. В 83-ата мин. " Лудогорец " имаше искания за дузпа, поради игра с ръка на Фабиано в наказателното поле, само че естонският рефер Кристо Тохвер не ги почете.

В другия мач от групата " Цървена звезда " приключи 1:1 в гостуването против " Мидтиланд " и оглавява групата със 7 т. Втори е " Брага " с 3 т., следван от " Мидтиланд " с 2, а " Лудогорец " е на дъното с 1 т.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР