Лудо влюбен в новата си изгора е актьорът Явор Бахаров.

...
Лудо влюбен в новата си изгора е актьорът Явор Бахаров.
Коментари Харесай

Явор Бахаров гаджето на яхта

Лудо влюбен в новата си възлюбена е артистът Явор Бахаров. Звездата от „ Стъклен дом” се любува на слънчева почивка край морето като води гаджето си даже на разходка с яхта. Двамата се радват като деца на свободното време в открити води и наподобяват по-влюбени от всеки път. Щастливата двойка е отседнала в курорта Лозенец, само че не се задържа дълго там. Двамата не пропущат да документират всеки прилив на наслада и да затворят устите на своите недоброжелатели, които неотдавна даже пуснаха слух, че към този момент не са дружно, написа „ България днес”.

Актьорът и екранната Поля от „ Скъпи наследници” са дружно от дълго време. Познават се от близо 15 години, само че едвам в този момент се събират като двойка. Преди към две години излезли дружно на по чашка и от там — насетне нещата тръгнали към съществени връзки. Отскоро те живеят в обща квартира, а връзката им е толкоз мощна, че към този момент приказват за брак. Рая Пеева обаче към момента не е отказала напълно Бахаров от лудите купони по мъжки. Наскоро артистът отишъл на ваучър до Мадрид с Бойко Кръстанов. Преди това си устроили рейд чак до Колумбия, освен това отново без дамите.

Заради празненството незабавно потеглиха злословия, че Рая и Явор са разграничени, само че единствено преди дни те опровергаха мълвата. Напук на слуховете, че Бахаров е сломен от брака на някогашната си Луиза Григорова, артистът сияе до новата си другарка. Той даже откри метод да й се реваншира за мъжкия ваучър в Испания, като я поглези на отмора с първокласна яхта.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР