Лудият момент, когато 12-годишно момиче грабна и завъртя змия из

...
Лудият момент, когато 12-годишно момиче грабна и завъртя змия из
Коментари Харесай

Невероятен момент момиче, 12, се опита да спаси домашно морско свинче от изяждане от змия

Лудият миг, когато 12-годишно момиче сграбчи и завъртя змия из градината в обезверен опит да избави своя домакински любим гвинея беше уловен от камера.

Австралийският радио водещ Кип Уайтман разгласява забележителните фрагменти на племенницата си Роузи Уайтман в Instagram, казвайки, че тя е „ поела “ змията, с цел да се опита да даде на своя домакински любим, наименуван MaxiBon, секунда късмет за живот. Кадрите от камерите за видеонаблюдение на случая демонстрираха по какъв начин младежът леко повърхностно хвърля шубраци в ъгъла на градината, преди да бъде забелязана да рови в растенията. След това тя наподобява вижда MaxiBon до листата, преди да открие, че дребното бяло животно е в челюстите на змия.

След това тийнейджърката беше забелязана да крещи от смут, до момента в който въртеше змията в кръг с две кучета към нея, които също полудяха. Домакинът на закуска на KIIS FM в Бризбейн качи видеото през вчерашния ден от случая на Съншайн Коуст в Куинсланд предходната неделя. „ Дори не го обмислях. Просто си споделих „ дръж змията, грабни з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР