"Лудия репортер" Даниел Петканов се сбогува с Нова телевизия с

...
"Лудия репортер" Даниел Петканов се сбогува с Нова телевизия с
Коментари Харесай

Лудия репортер остана без работа

"Лудия кореспондент " Даниел Петканов се сбогува с Нова телевизия с трогателен пост, оповестен в персоналния му профил във Facebook.

"8 години и 8 месеца - тъкмо толкоз време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безчет хубави и паметни за мен моменти, както и такива за които не бих желал да си припомням ", стартира своето прощално писмо Петканов.

В поста си Даниел отделя особено внимание на Милен Цветков, чието предаване направи репортера прочут, като даже го съпоставя със ориста и шанса, които са му помогнали да се задържи в малкия екран.

Той благодари на всички, сътрудници и добавя: "Най-много съм длъжен и признателен обаче на Милен! "

"Познанството с доста разнообразни хора, в резултат на телевизионните изяви, радостните репортажи, запознанството с Александра в един от тях, Биг Брадър, сватбата, в този момент очаквам дете.... всичко това е низ от събития, които в никакъв случай нямаше да се случат, в случай че не беше Милен Цветков и Нова телевизия ", продължава Петканов.

Даниел споделя, че му е малко тъжно, защото 9 години са доста време и че не би трансформирал нищо от този интервал. Той разкрива, че е доста благополучен, че има опция за ново начало. Петканов пожелава триумф и приключва поста си с думите:

"Ако поискате ще ви се даде, в случай че не ви се даде, идете и си го вземете! "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР