Лудия репортер Даниел Петканов съобщи в профила си в Инстаграм,

...
Лудия репортер Даниел Петканов съобщи в профила си в Инстаграм,
Коментари Харесай

Дани Петканов взе изненадващо решение за парите си

Лудия кореспондент Даниел Петканов заяви в профила си в Инстаграм, че ще подарява 10% от всичките си възнаграждения, изкарани посредством като инфлуенсър, за щедрост. Това направи тази поръчка още в първите дни на 2022 година

Съпругът на Алекс Петканова театралничи пред камерата с надписи върху куп листове като филм от 90-те. От тях излиза наяве, че водещият на " България търси гений “ ще посвети на добра идея 10% от парите, изкарани посредством платени реклами в обществените мрежи.

Коя самодейност или организация счита да поддържа Петканов, не бърза да издава. Каузата си той счита да разкрие в края на актуалната година, като тогава ще разберем и какъв брой тъкмо пари е събрал за дарението.

Последователите на Лудия кореспондент побързаха да го поздравят за жеста, въпреки всеобщото мнение в мненията да е, че парите, изкарани от инфлуенсърство, са изкарани повече от почтено и авторитетната онлайн персона не дължи каквото и да е.

" Парите, които получаваш от реклами са си твои. Изработил си си ги! Няма потребност да доказваш на никого от нас - аудиторията, която те следи, къде си ги дал, дарил и така нататък Иначе отлично! “ и " Много хубава концепция! Трябва да се научим да оказваме помощ на другите, освен да мислим за себе си! “ са единствено част от отзивите на почитателите.

Други пък подлагат на критика инфлуенсъра, че е изразходил прекомерно доста хартия, с цел да направи своето известие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР