Лудия репортер Даниел Петканов проговори за скандалната раздяла с бившата

...
Лудия репортер Даниел Петканов проговори за скандалната раздяла с бившата
Коментари Харесай

Даниел Петканов: Вече не изпитвам гняв към Александра

Лудия кореспондент Даниел Петканов проговори за скандалната разлъка с някогашната си половинка - моделката Александра Богданска.

" Ако първоначално бях трагичен и се чудех за какво ми се случва, то в този момент съзнавам, че това за мен бе брилянтен урок и се веселя се, че стана по този начин. Дори съм признателен на Александра!

От месеци не изпитвам капка яд или негативизъм към нея. Дори когато се сетя за нашите връзки, е единствено с хубаво. Единствено лъжата не е нещо, което е ОК.

Не ме нарани толкоз физическата невярност, а най-много заблудата и че това е траяло извънредно дълго време, което е най-долното ", споделя Даниел пред списание LOVE style.

Въпреки това, той й е дал прошка изцяло. Дори съжалява малко, че е прекрачил границата със своя пост във фейсбук, само че го подтикнало нейното равнодушие. И по тази причина не реагирал в края на август, когато завършила връзката им, а чак през септември.

 Снимка 305797

" Казах й, че се разделяме, тъй като знам всичко, само че не скърбя за хубавите ни моменти. Тя не сподели и дума. Аз в действителност не скърбя за тази връзка.

Това, което ме подтикна да напиша поста, разстрои и натъжи, беше, че тя по никакъв метод не се опита да споделяме, да ми изясни или просто да поговорим. Точно това нейно равнодушие ме обиди най-вече ", счита Петканов.

Лудия кореспондент към момента не е подготвен за нова връзка, тъй като много се е поопарил от предходната, само че това не му пречи да излиза с доста девойки.

" Няма да укривам, че след раздялата с Александра не се втурнах незабавно да излизам с други. Трябваше ми време. След това обаче започнах да се виждам всеки ден с разнообразни девойки.

Включително и посредством разнообразни уеб сайтове за запознанства и приложения. Сега обаче излизам единствено с няколко - броят се на пръстите на едната ми ръка. Едно от тях е Виктория Петкова, с която неотдавна пуснах своя фотография във Facebook ", споделя още Петканов.

сн.: пиар
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР