Луда надпревара е зрелищно шоу със собствени ръчно направени автомобили,

...
Луда надпревара е зрелищно шоу със собствени ръчно направени автомобили,
Коментари Харесай

Луда автомобилна надпревара в София

Луда конкуренция е зрелищно шоу със лични ръчно направени коли, в което водачите би трябвало да покажат забележителни шофьорски умения и тактика за отбягване на ударите на противниците. Последният останал на ход е победител.
В новия сезон, който започва през днешния ден и на следващия ден в София, околовръстен път до Симеоново уредниците са подготвили битка на марките. Дългогодишното съревнование на немските марки BMW, Audi и Mercedes-Benz се придвижва на арената.
Ford и Opel също ще решат своя спорт на бюджетните марки, френските Renault, Citroen и Peugeot излизат против италианските FIAT и Alfa Romeo, а японските марки, пословично известни със своята надеждност, би трябвало да се потвърдят против германците от VW, а по-късно против всички.
Атрактивно каране на мотори (стънт шоу) и колосален джип, който минава през колите ще бъдат единствено част от изненадите, които ще видите, в случай че посетите събитието. Стартът е през днешния ден от 16 часа. Едно същинско риалити шоу без нагласен край с доста страст и адреналин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР