Луд купон за здравето на второто си дете вдигна Динко

...
Луд купон за здравето на второто си дете вдигна Динко
Коментари Харесай

Динко поля бебе No. 2 с купон като сватба

Луд ваучър за здравето на второто си дете подвигна Динко от Ямбол, видя HotArena.

Ловеца на бежанци стана още веднъж баща при започване на годината. Половинката му Валя го подари със наследник, който носи името на баща си. Двойката има и момиче.То се роди преди близо година и носи името Виктория.  За здравето на първородния си наследник Динко събра тайфата и почерпи солидно. Той резервира цялостен ресторант, където събра близки и другари.

Няколко дни след раждането на сина му, Ловеца на бежанци поведи хорото в чест на дребния Динко. За положителното въодушевление на компанията се погрижи оркестър.  Няколко музиканти свиреха и пееха обичаните на Динко песни. Ловеца на бежанци за следващ път показва какъв брой е ларж. Бизнесмена натъпка в джобовете на всички музиканти тлъсти пачки. Тежки тостове валяха една след друга за здравето на дребния Динко. Щастливият баща не можеше да си откри място от кеф, че половинката му го е дарила с по този начин мечтаната от него мъжка рожба. Динко с кеф дърпаше от тузарската пура, което е обичаното му занятие, когато купонясва.  Веселата компания мята салфетки на пакост и за секунди подът на кръчмата побеля. При едно от осъществяванията на певицата, Динко сподели, че страстите у него надвиват. Когато музикантката запя „ Сине. Сине ” на Севдалина и Валентин Спасови, Динко съвсем се разплака.

Динко зарадва половинката си Весела с голям букет на изписването на наследника им. Ловеца на бежанци й подари 50 блестящо червени рози. Весела и Динко са дружно повече от три години. Блондинката се изявяваше като моделка преди да роди първото си дете написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР