Луд купон си спретнаха на семейна среща дъщерята на Глория–Симона

...
Луд купон си спретнаха на семейна среща дъщерята на Глория–Симона
Коментари Харесай

Симона Загорова куфее с татко си

Луд ваучър си спретнаха на фамилна среща дъщерята на Глория–Симона и татко й Илия Загоров. Двамата се събраха в Кърджали за празника на сестра му Мария, като също така й попяха и на два гласа, научи HotArena .

Младата певица е изключителна привързана към татко си, с който за жал се вижда много рядко. От дълги години Илия Загоров живее и работи в Скандинавия, по тази причина и със Симона не се виждат доста постоянно.

Загоров се раздели с Глория през 2005 година, когато Симона беше много дребна. След това отпътува да работи и живее в чужбина, а изпълнителката нееднократно е казвала, че неговата липса несъмнено е направила по-трудно детството на щерка им, написа " България през днешния ден ".

Въпреки това връзката сред татко и щерка наподобява по-силна от всеки път. Нещо повече, откакто завоюва „ Бургас и морето ” младата изпълнителка отпразнува успеха си точно с най-близките си родственици.

Илия се прибра в България за рождения ден на сестра си Мария, а дружно със Симона бяха в центъра на купона. Двамата демонстрираха по какъв начин пеят с цялостен глас неостаряващи шлагери в чест на рожденичката.

А младата певица даже показа фотоси от празненството.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР