LUCKY Дом на киното в Пловдив показва селекция от най-добрите

...
LUCKY Дом на киното в Пловдив показва селекция от най-добрите
Коментари Харесай

Страхотни филми за пловдивчани на CineLibri 2018

LUCKY Дом на киното в Пловдив демонстрира селекция от най-хубавите екранизации, включени в тазгодишната стратегия на СИНЕЛИБРИ! Нещо повече, пловдивската аудитория ще има привилегията да се срещне с Херман Кох и Дрор Мишани, както и със звездния екип на една от най-любопитните български кинопродукции!

Херман Кох несъмнено е най-превежданият холандски публицист на нашето време, чийто бестселър " Вечерята " реализира международна известност и претърпя няколко екранизации. На 15 октомври от 18:00 ч. пловдивчани ще се срещнат с него и ще изгледат обичаната му киноверсия на романа - италианската!

Сред специфичните посетители тази година е и ДРОР МИШАНИ - писателят, който сътвори майсторския трилър ЛИПСВАЩОТО ДОСИЕ! В негово наличие ще можете да гледате кино лентата с присъединяване на Венсан Касел и Ромен Дюри! Срещата ще се състои на 19 октомври, зала 1, 18:00 ч. Отново на 19 октомври, от 20:45, е прожекцията на " Да се изгубиш преднамерено: Филмът ", в наличието на младото трио Крис Захариев, Ясен Атанасов и Анастас Шипков. На Града под тепетата ще гостува и  " най-нежният български филм " - БЕЗКРАЙНАТА ГРАДИНА! Част от звездния екип ще се срещне със феновете на 24 октомври, зала 1, 19:00 ч.

Програмата на CineLibri Пловдив включва и сензационната френско-канадска продукция " Ще се забележим там горе ", кино лентата ЕВА на фамозния френски режисьор Беноа Жако, елегантната екранизация по Агата Кристи " Чудноватият дом ", неувяхващата класика на Бергман " Персона ", кинематографичното украшение " Книжарницата " (12 интернационалните награди и над 30 номинации!), дълго чаканата екранизация на романа " На плажа Чезъл “ със Сърша Ронан ( " Изкупление “, " Бруклин " ) и Били Хауел ( " Дюнкерк “), щурата комедия " Мъжът и бебето ", искрящата аржентинска подигравка " Има ли обич, има и ненавист " и японската лента " Тони Такитани " по роман на Харуки Мураками! Не пропускайте и българските кинопродукции!

Билетите към този момент са в продажба на касата на Lucky Дом на киното.

Допълнителна информация за филмите и екранизираните книги ще намерите на формалната интернет страница на фестивала www.cinеlibri.cоm.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР