Лучано Спалети остана доволен от победата на водения от него

...
Лучано Спалети остана доволен от победата на водения от него
Коментари Харесай

Спалети: Който е гладен, не иска да спи

Лучано Спалети остана удовлетворен от успеха на водения от него Наполи против Торино с 4:0 в среща от 27-ия кръг на Серия “А ”. Той показа, че неговият тим е припрян за още победи.

" Гладни сме за още триумфи. Когато за следващ път приказвах с играчите преди мача, усетих какъв брой ги е грижа, че са построени от нещо друго от тези, които могат да се наситят на успехите. Те желаят да бъдат някой, който ще бъде запомнен. Има една неаполитанска сентенция: " Който е гладен, не желае да спи ". Подхожда доста на нашия тим. Не става въпрос единствено за днешните два гола на Осимен, само че и за други. Относно третия ни гол всички приказват единствено за удар на Кварацхелия, само че в случай че се вгледаме деликатно, придвижването стартира от Ди Лоренцо. Той е същински първенец ", съобщи Спалети.

Наполи продължава да е решителен водач в класирането на Серия “А ” със 71 точки и има цели 19 точки преднина пред втория Лацио.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР