‘’Гозбата на България’’ е седмично семейно кулинарно шоу. Акцентът в

...
‘’Гозбата на България’’ е седмично семейно кулинарно шоу. Акцентът в
Коментари Харесай

На 10 септември стартира Сезон 2 на кулинарното риалити ‘’ГОЗБАТА НА БЪЛГАРИЯ’’

‘’Гозбата на България’’ е седмично фамилно кулинарно шоу. Акцентът в предаването не са известни готвачи, а младежи, дилетанти в кухнята, и техните домакини от всички кътчета на България.

Две двойки кулинарни пътешественици обикалят България и повтарят приготвената от домакините районна или фамилна рецепта, от време на време осъвременена по усета им. Жури от локални хора прави оценка по достолепие напъните им и показва спечелилия. Ще се оправят ли градските младежи снамирането на продуктите единствено от даденото място и с манджа, която за първи път ще готвят, без да знаят точните пропорции? Домакините се изправят против двамата водещи в самобитен кулинарен дуел.

Провокацията към феновете е занимателна, ненатрапчиво просветителна и положителна.

Двете двойки младежи са определени след кастинг, като едно от изискванията е да не могат да готвят. На 10 ти септември,в първия епизод от втория сезон на ‘’Гозбата на България’’, Патрисия и Евгени се изправят против опитните домакини от ваканционен комплекс ‘’Вила Романа’’ в село Топола, край Балчик. Интригата кой ще подготви по-добре тристепенното меню е любопитна, а успеха сладка.

Първият сезон на кулинарното риалили ‘’Гозбата на България’’ се излъчи сполучливо по телевизия ММ онлайн и притегли вниманието на фенове, производители по места и рекламодатели. Вторият сезон на предаването посредством телевизия Евроком ще влиза към този момент във всеки дом в България и при българите в чужбина по кабел, спътник и онлайн. Харесайте Facebook страницата на предаването, последвайте ни в Instagram TikTok и следете всичко най- забавно и на уеб страницата на ‘’Гозбата на България’’ www.gozbatanabulgaria.bg.

Може да следите предаването във, и.

Гледай с усмивка и готви на драго сърце! С ‘’Гозбата на България’’!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР