Лозанова не случайно допуснал Биляна Дол толкова близо в живота

...
Лозанова не случайно допуснал Биляна Дол толкова близо в живота
Коментари Харесай

Николета разделила Валери и Биляна! Плеймейтката се ужасявала от бременността на Дол

Лозанова не инцидентно позволил Биляна Дол толкоз близо в живота си. Вярна на правилото „ Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо “, хитрушата с ромски корени от село Караджово, постоянно била наясно с бъдещите проекти на сръбкинята, която даже и не подозирала с каква „ другарка “ се е сдобила.

Наивната хубавица споделяла най-съкровените си секрети с някогашната на Божинов, в това число и, че обмислят да имат свое дете.

Това по никакъв начин не се понравило на меркантилната Лозанова. Тя усетила сериозна опасност за финансовата си непоклатимост. Ни Ли-то се тормозила, че появяването на бебе, съществено ще понижи финансовите потоци към щерка й от Божигол, който заплаща прехрана и на сина си Валери от певицата Алисия.

Затова по време на почивката си в Дубай, където са били Николета, Биляна и Валери, хитрата плеймейтка още веднъж вкарала футболиста сред краката си и с това поставила завършек на сантименталната му история с Биляна, която пък била изумена от протичащото се под носа й, написа уеб сайтът BGLife.club.

Деликатната Биляна единствено загатна, че е потресена от изневярата на Валери с продажница, само че спести всевъзможни детайлности.

Лозанова в собствен жанр пък съобщи, че поддържа Божинов и къса връзките си с към този момент някогашната му държанка. Дори се завлече заедно с щерка си във Враца, където Божинов играе за „ Ботев “, сякаш да го „ утешава “. Досещате се по какъв начин, нали?
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР