Лозан Панов е проблем на съдебната система, виси в пространството.

...
Лозан Панов е проблем на съдебната система, виси в пространството.
Коментари Харесай

Явор Нотев: Лозан Панов е проблем на съдебната система, виси в пространството

Лозан Панов е проблем на правосъдната система, виси в пространството. Директното вмешателство би провокирало скандал. Има неща, които не се търпят. Системата би трябвало да работи в полза на жителите и обществото. Това разяснява в предаването " Беновска пита " заместник-председателят на 44-тото Народно заседание от Обединените патриоти Явор Нотев.

Според него правосъдната система се нуждае от промяна.

" Обществото не е длъжно да се интересува от разпоредбите, по които израстват българките магистрати. Новият Висш съдебен съвет не би трябвало да продължи работата на остарелия по същия метод ", сподели Явор Нотев.

По думите му въпросът с оставката на Делян Добрев е политически.

" Обединените патриоти ще вземат отношение като упорстват обстановката да се обясни, желаеме обстоятелствата. Партията може да бъде обединител. Антикорупционният закон би трябвало да бъде структуриран по този начин, че корупцията да не задушава стопанската система ", добави Явор Нотев.

Той разясни, че Бойко Борисов и Румен Радев са хората, които са обърнати към тематиката за националното.

" Валери Симеонов за какво персонално отива и стопира музиката, а за какво да не отива. Политиката се подвига на национално ниво, сега нещата са други ", сподели още Явор Нотев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР