Лозан Панов днес ще отиде в президентстното, за да покани

...
Лозан Панов днес ще отиде в президентстното, за да покани
Коментари Харесай

Панов отива в президентството, за да покани Радев на дебат |

Лозан Панов през днешния ден ще отиде в президентстното, с цел да предложения Румен Радев на спор, заяви той в ефира на Нова ТВ. 

По-късно във " Facebook " той съобщи, че в 11.30 през днешния ден ще внесе формалната покана за дебат в президентството, в 11.55 ще покани за спор и Анастас Герджиков. Поканата ще внесе в централата на ГЕРБ. В 12.30 през днешния ден импортирам публична покана за спор с Мустафа Карадайъ в централата на Движение за права и свободи:

„ Г-н Радев и другите не вземат участие в подобен спор. Политиката е да застанеш против своите съперници, а не да искаш да спечелиш служебно този мач. ”

Според него съществена роля за образуването на държавно управление, е ролята на президента.

„ Много е значимо кой ще бъде президентът. Ще слага ли мостове, ще гради ли, ще се опита ли да реализира разговор сред обединенията. Два пъти до този миг видяхме, че не се сформира кабинет. ”

Коронакризата

Кандидатът за президент разяснява, че сега здравната рецесия се употребява за политически цели.

Той още веднъж съобщи, че всички политици би трябвало да се разгласят за имунизацията и за спазването на противоепидемичните ограничения, с цел да се преодолее следващата вълна.

Панов и Моасе поддържаха и противоепидемични ограничения.

Той укори Радев, че не е излязъл с ясна позиция, че не е призовал за имунизация, че персоналният му образец отсъства, тъй като не се знае дали е имунизиран. Панов съобщи, още че подобен популизъм в никакъв случай не е виждал.

“Бог да пази България от ръководещи, за които човешкият живот няма стойност и се мери с гласоподаватели. ”

“Действията и бездействията на президента са опасност за националната сигурност ”, добави той.

7 месеца полупрезидентска република

Лозан Панов разкритикува безкритичното отношение към служебния кабинет, изключително във връзка с оправянето със здравната рецесия.

“Седем месеца ръководство, съвсем еднолично, съвсем в една полупрезидентска република ”, по този начин Панов дефинира интервала на настоящия длъжностен кабинет.

Лозан Панов съобщи, че нарушаването на Конституцията, не е нарушаване на Закона за придвижване по пътищата и има съществени последици.

Той разяснява, че може да се желае започване на процедура по импийчмънт на Радев поради проблема с двойното поданство на Кирил Петков.

Той повтори и тезата си, че Движение за права и свободи има трима претенденти за президентските избори - Мустафа Карадайъ, Анастас Герджиков и Румен Радев.

Няма потребност от смяна в Наказателен кодекс поради “Рейнбоу хъб ”

Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе осъдиха нападението в ЛГБТИ центъра. Той съобщи, че всяко закононарушение от ненавист би трябвало да бъде наказвано и би трябвало да има своевременна реакция на институциите.

Панов обаче, съобщи, че не счита, че е нужна смяна в Наказателния кодекс, каквато желаят от общността.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР