Лоялността, верността и честността са най- привлекателните качества във всеки

...
Лоялността, верността и честността са най- привлекателните качества във всеки
Коментари Харесай

10 мъжки действия, които карат жените да се разтапят

Лоялността, верността и честността са най- привлекателните качества във всеки човек. За страдание, мъчно можем да разберем дали един човек има тези качества при първата ни среща с него. А имаме потребност единствено от една пета от секундата, откакто погледнем някого, с цел да се влюбим.

Ето кои са мъжките дейности и качества, които ни карат да се разтапяме...

1. Разсмиването на жена

Жените харесват мъже, с които могат да се забавляват. Доброто възприятие за комизъм оказва помощ на мъжете да бъдат доста по-привлекателни за дамите.

2. Ангажирането със обществени действия

Учените споделят, че хората, които постоянно са ангажирани със обществени действия, имат по-големи шансове да стартират постоянна връзка в границите на една година. Жените обичат мъже с огромни сърца, които постоянно са подготвени да оказват помощ.

3. Имат високо самочувствие

Всички споделят, че парите не са ключът към щастието, само че едно проучване демонстрира, че дамите избират мъже с висок статут (коли, жилища, пари)

4. Изглеждат по-възрастни

Има една сентенция, че мъжете стават по-добри с възрастта. Но някой знае ли за какво? Дали те наподобяват по-привлекателни с бръчки или обстоятелството, че по-възрастните мъже са по-мъдри ни притегля? Най-накрая имаме отговор на този въпрос. Оказва се, че привличането се крие в по-големия житейски опит.

5. Любов към кучетата

Любовта на мъжа към кучетата е извънредно привлекателна за дамата. Освен това, дамите са по-склонни да желаят дълготрайна с мъж, който обича кучета.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР