Ловци от дружинката на с. Абланица „счупиха каръка“ на колегите

...
Ловци от дружинката на с. Абланица „счупиха каръка“ на колегите
Коментари Харесай

Авджии от Абланица „счупиха” каръка на колегите си Гърменско и удариха... СНИМКА

Ловци от дружинката на с. Абланица „ счупиха каръка “ на сътрудниците си от гърменското село Горно Дряново, които от началото на сезона нямат нито едно тъкмо попадение и бяха на път да го закрият с нула отстрелян дивеч.

Лидерът на авджиите в Г. Дряново Шукри съблюдава и тази година традицията и предложения като посетители ловци от групата в Абланица, а те „ върнаха жеста “ с първо тъкмо попадение и повален 100-килограмов глиган, написа struma.bg.

Най-голямата заслуга за сполучливия излет бе на служителя към ЧЕЗ в с. Абланица Феим Садъков, който направи сефтето на новата си ловна карабина и „ подари “ на сътрудниците от Горно Дряново позабравени страсти от сполучлива гонка.

За признателност и премия поканата към гостите е повторена и за последния към този момент ловджийски уикенд в края на тази седмица, с който зимният сезон завършва, в случай че не се удължи с министерска заповед поради африканската чума по свинете.

Ловците от Абланица с ненаситност приели наново посещение поради обширните ловни полета над с. Ковачевица, съвършената организация на ръководителя на дружинката, който от 30 година ловко води авджиите в селото, не позволява крамоли и с помощта на задружния дух са измежду дребното дружинки със лична ловна вила.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР