Ловка джебчийка, успяла да измъкне 550 лв. от възрастен жител

...
Ловка джебчийка, успяла да измъкне 550 лв. от възрастен жител
Коментари Харесай

Джебчийка измъкна 550 лв. от дядо, докато чака автобуса

Ловка джебчийка, съумяла да измъкне 550 лева от възрастен гражданин на Белово, до момента в който чакал рейса на автогарата в Септември.

Човекът се усетил, че му няма парите, когато трябвало да извади, с цел да си заплати билета до родния град.  81-годишният мъж бил по работа в Септември  и си бил взел пенсията, когато бил проследен от нагла джебчийка. Дядото незабавно се оплакал в локалното Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи и споделил, че някой му е свил портфейла с парите и персонални документи.

Сред тях с изключение на паспорт имало и други квитанции и копия на документи. След като получили сигнала за дръзката кражба  органите на реда работили доста бързо. Така за броени часове била открита извършителката. Оказало се, че това е 26-годишната Ж.Г. от септемврийското село Виноградец.

Тя предала на органите на реда по-голямата част от парите на възрастния мъж, а част от сумата съумяла да похарчи в околните магазини. Жената е арестувана в ареста, а по отношение на нея се води бързо произвеждане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР